Αρκετό κέφι, μεγάλη συμμετοχή και πολλές βραβεύσεις είχε το \”μενού\” της γιορτής της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου.
Η σχετική ενημέρωση της επίσημης Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά:
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον γιορτή της Ακαδημίας μας την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η συμμετοχή των αθλητών και των γονέων ήταν πολύ μεγάλη, η οργάνωση όπως πάντα ήταν τέλεια και η διάθεση για διασκέδαση από όλους ήταν εμφανής.
Στην εκδήλωση δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ακαδημίας και βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους οι ομάδες των προπαίδων (2000) για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ και οι προτζουνιορ (2005) για την κατάκτηση του κυπέλλου στο τουρνουά που διοργάνωσε το FAIR-PLAY.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Χανίων κ. Σκουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λειψάκης. κ. Κεμεσίδης, κ. Ξυνίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βλαζάκης, κ. Δαμιανάκης.
Επίσης οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ: κ. Λυκάκης, κ. Τσιμπλάκης, κ. Μητριτσάκης, κ. Γιαννουλάκης, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιαννακάκης και ο γ.γ. της Ο.Π.Π.Ε. κ. Πρόκος.
Από τον σύνδεσμο προπονητών ¨ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ¨ παρευρέθηκε ο γραμματέας κ. Ανθούσης.
Ακόμη παρευρέθησαν η διευθύντρια του Θ.Χ.Π. ΧΑΝΙΩΝ κα. Μπασιά.
Επίσης ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κ. Κατσικογιάννης.
Στην εκδήλωση ήταν επίσης και ο πρόεδρος του συνεργαζόμενου με την Ακαδημία μας πλέον σωματίου Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ κ. Μυλωνάκης και ο πρόεδρος του 

Ερασιτέχνη Α.Ο.ΧΑΝΙΑ πατήρ Καραμουσαδάκης και ο γ.γ. κ. Ντουντουνάκης.

Τέλος στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι χορηγοί της Ακαδημίας μας: Θωμαδάκης Εμμ. και Κυριακάκης Αλκ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook