Τελευταία ενημέρωση: 20:45

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα στα Χανιά από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα.

Περίοικοι που είδαν τους πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το κατάστημα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε υπαλλήλους και δύο εθελοντές καθώς και συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση.

Ευτυχώς το κατάστημα την ώρα του συμβάντος ήταν κλειστό και έτσι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές όμως οι ζημιές που έχει υποστεί είναι αρκετές.

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς ολοκληρώθηκε σε μισή ώρα περίπου και αργότερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ζημιών.

Όπως προέκυψε από την πυρκαγιά κάηκαν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές που αποτιμώνται στις 4000 ευρώ περίπου ενώ δεν κινδύνευσαν οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κατάστημα.

(φωτο αρχείου)