Με τη βοήθεια ειδικού διαπραγματευτή αποτράπηκε η αυτοκτονία φοιτήτριας χθες το πρωί στη θέση Πλάκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες,η νεαρή απο την Θεσσαλία, δήλωσε απογοητευμένη για το γεγονός ότι δεν «πέρασε» τις εξετάσεις σε μαθήματα της σχολής της.

Πιο συγκεκριμένα, κατάκαρδα φαίνεται ότι πήρε το γεγονός ότι έμεινε σε ορισμένα μαθήματα, μια νεαρή φοιτήτρια από τη Θεσσαλία, που σπουδάζει σε σχολή στο Βόλο και, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, πήγε στην ακτή «Νηρέας» στις Πλάκες και απειλούσε να πέσει, για να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Η νεαρή προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμεναρχείου, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου πήγε διαπραγματευτής, που άρχισε να συζητά μαζί της, για αρκετή ώρα.

Τελικά και αφού η νεαρή κοπέλα πείστηκε, τραβήχτηκε από την άκρη του δρόμου και οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Αν και από πλευράς Αστυνομίας δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση (το θέμα θα αντιμετωπιστεί με διακριτικότητα και σε συνεργασία με τους γονείς του κοριτσιού και γιατρό), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να βοηθηθεί.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook