Κοντά σε συμφωνία με την Τβέντε για τον δανεισμό του Πορτογάλου γκολκίπερ για τον επόμενο χρόνο βρίσκεται ο ΟΦΗ με την μεταγραφή του Φερνάντες να είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα!

Το «τρίγωνο» ΟΦΗ – Τβέντε – Φερνάντες φαίνεται ότι λειτούργησε άψογα τις τελευταίες ώρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του Πορτογάλου γκολκίπερ για τον επόμενο χρόνο!

Όπως είχαμε πει από τις προηγούμενες ημέρες, ο Ντάνι Φερνάντες θα παραχωρούνταν από την Τβέντε μόνο ως δανεικός λόγω του ισχυρού συμβολαίου με το οποίο δεσμεύεται με τον ολλανδικό σύλλογο. Ο ΟΦΗ είχε κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση, τόσο προς τον σύλλογο όσο και προς τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, και η οποία αφορούσε την απόκτηση του ως δανεικό ενώ και ο ίδιος ο Ντάνι Φερνάντες θα έπαιρνε ένα σημαντικό ποσό από την Τβέντε και το οποίο θα συμπληρωνόταν από τον ΟΦΗ (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι… πενταψήφιο το ποσό). Παράλληλα, ο ΟΦΗ ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο – από πλευράς εσόδων – το καλοκαίρι του 2014 σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση πώλησης του Ντάνι Φερνάντες.

Η Τβέντε αποδέχτηκε τους όρους που έβαλε ο ΟΦΗ και πλέον όλα δείχνουν ότι απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάνι Φερνάντες που θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα γκολκίπερ στο πρωτάθλημα.

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook