Το μυαλό του 55χρονου υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί έχει κλέψει μια 25χρονη φοιτήτρια η Μαρί Σαρλίν Πακό, η οποία παραδέχθηκε πως εδώ και πέντε χρόνια διατηρεί δεσμό μαζί του.

Οπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Le Pays», έχει σχέση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών από την ηλικία των 20 όταν το κοινό τους πάθος για την λογοτεχνία τους έφερε κοντά. «Είχα μπροστά μου έναν απλό και τίμιο άνθρωπο» δηλώνει η ίδια, ενώ αναφέρει παράλληλα πως «Με βοήθησε να ανακαλύψω τον Γκιστάβ Φλομπέρ».

Η νεαρή Πακό, παραδέχθηκε με αφοπλιστική άνεση πως της αρέσει να την περιτριγυρίζουν μεγαλύτεροι άνδρες καθώς αισθάνεται άνετα μαζί τους. Με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών η Πακό δηλώνει πως περνά πολύ όμορφα, πως τρώνε σε εστιατόρια και παρακολουθούν παλιά γουέστερν.

Το ειδύλλιο του Μοσκοβισί με την Πακό, αντιμετώπισε πολλά εμπόδια όπως δήλωσε η ίδια, καθώς από την μια πλευρά ο Γάλλος υπουργός φοβόταν για τις κατηγορίες που θα του εξαπέλυσαν σε βάρος του λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχει με την νεαρή Γαλλίδα, με αποτέλεσμα η Πακό να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αποκαλύψει στους Γάλλους πολίτες τον δεσμό της με τον Μοσκοβισί.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook