Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά είναι ο Νταβίντ Τόρες, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο έτων με την ομάδα των Χανίων.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νταβίντ Αρένας Τόρες."

Τόρες: "Ομάδα με μέλλον ο Πλατανιάς"

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά έκανε ο Νταβίντ Τόρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι εκτός της πατρίδας σου να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα, όπου όλα γίνονται σωστά και ο Πλατανιάς είναι μια τέτοια ομάδα».

Αυτό επεσήμανε ο Νταβίντ Αρένας Τόρες, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών, με τη Χανιώτικη ομάδα.

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός (γεννηθείς στις 16 Ιουνίου 1983) εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Πλατανιά και τόνισε ότι στόχος του είναι να σκοράρει προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί θα αγωνιστώ σε μια ομάδα της Super League. Βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος και έχω πολλή όρεξη για αυτό το νέο ξεκίνημα. Είναι σημαντικό όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται εκτός Ισπανίας να επιλέξει μια σωστή ομάδα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Πλατανιά. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και υγιής, που προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και πιστεύω ότι έχει παρόν και μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι εκτός της πατρίδας σου να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα, όπου όλα γίνονται σωστά και ο Πλατανιάς είναι μια τέτοια ομάδα», τόνισε ο Νταβίντ Αρένας Τόρες.

Αναφερόμενος στους στόχους του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ισπανός επιθετικός υπογράμμισε ότι «ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος είναι να πάει καλά η ομάδα. Στόχος μου είναι, επίσης, να σκοράρω. Σε όλες τις ομάδες που αγωνιζόμουν κατάφερνα να σκοράρω. Αυτό θέλω να κάνω και τώρα για να βοηθήσω τον Πλατανιά να ανέβει ακόμη ψηλότερα».Λευτέρης Αντωνακάκης