Μαγνήτης για τους σταρ που ασχολούνται με το real estate γίνεται η Ελλάδα αφού τώρα και ο Σον Κόνερι ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα και δη στο Πόρτο Χέλι, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και η συζυγός του ψάχνουν σπίτι δίπλα σε αυτό του Ολλανδού βασιλιά. Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα.

«Παρακολουθώ ένα άλλο, μικρότερο yacht έλληνα εφοπλιστή να αναχωρεί για την πανέμορφη περιοχή Κυπαρίσσι στην Πελοπόννησο. Ο πλοιοκτήτης με είχε ενημερώσει το προηγούμενο βράδυ ότι ο big star Σον Κόνερι και η πάμπλουτη εικαστικός σύζυγός του Μισελίν ετοιμάζονται να αγοράσουν κατοικία στο Πόρτο Χέλι. Πολύ κοντά σε αυτή του νέου βασιλιά της Ολλανδίας, ελληνολάτρη Willem-Alexander.

Ω! Αισθάνομαι πανευτυχής. Θεωρώ ότι η πληθωρική, ξανθιά βασίλισσα Maxima και η γηραιά σε μέγεθος μπρελόκ σύζυγος του καλύτερου James Bond που έβγαλε ποτέ ο διεθνής κινηματογράφος θα αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Πόρτο – Beverly – Χέλι! Η περιοχή που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει εστεμμένους, jet setters και την ελίτ του χρήματος. Η περιοχή, επίκεντρο του gossip γύρω από τις κινήσεις μεγαλοεπιχειρηματιών και κυρίως εφοπλιστών οι οποίοι αναδεικνύονται ως Νο 1 αγοραστές ιδιόκτητων εκτάσεων και επαύλεων.

Πολλές φορές τα σχόλια είναι κακόβουλα. Αφορούν την άσχημη οικονομική κατάσταση στενών τους φίλων. Νομίζω ότι ο αυστηρός sir Κόνερι, πρωταγωνιστής των θρυλικών ταινιών «Dr. No», «Goldfinger» και «Diamonds are forever», στενός φίλος της αείμνηστης Ντόλλυς Γουλανδρή (οι βίλες τους στις Μπαχάμες ήταν πολύ κοντά) θα βάλει τέλος σε όλα αυτά! »

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook