Tέσσερις ακόμη καινούριες παιδικές χαρές παραδόθηκαν προς χρήση από το Δήμο Αγίου Νικολάου στους δημότες της περιοχής, καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες τοποθέτησης τους.

Η υλοποίηση έγινε από την εταιρεία Joy Machine, την πρωτοπόρο κρητική εταιρεία που εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στην δημιουργία πολυμορφικών χώρων, υψηλών απαιτήσεων.

Έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία δεκάδες αντίστοιχα ιδιωτικά και δημόσια έργα, στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη Ελλάδα, η Joy Machine για άλλη μια φορά κατάφερε να παραδώσει με συνέπεια τα παραπάνω έργα, από το σχεδιασμό μέχρι την τελική εγκατάσταση.

Οι συγκεκριμένες παιδικές χαρές βρίσκονται μέσα σε χώρους χαρακτηρισμένους ως «χώροι πρασίνου – παιδικής χαράς» και η  κατασκευή τους έγινε  με σκοπό να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό καταλληλότητας που προβλέπεται από τη νομοθεσία, αλλά κυρίως με στόχο την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό οι χώροι των παιδικών χαρών επιστρώθηκαν,  κάτω από τα παιχνίδια, με χυτό ελαστικό δάπεδο ασφαλείας και η επιλογή των παιχνιδιών έγινε με απαράβατο κριτήριο να είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ και ISO, τόσο όσο προς το σχεδιασμό, όσο και ως προς την κατασκευή τους.

Ιδιαίτερο στοιχείο που χαρακτηρίζει τις τέσσερις παιδικές χαρές είναι ότι βρίσκονται δίπλα σε σημαντικούς χώρους της πόλης, γεγονός που αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη σημασία καθώς και το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα.

Παρακάτω ακολουθούν οι πιστοποιήσεις για την κάθε μία παιδική χαρά:

  •  «παιδική χαρά   ‘’ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ’’

\"\"

  • «παιδική χαρά   ‘’  ΚΙΤΡΟΠΛΑΤΕΙΑΣ’’

\"\"

  • «παιδική χαρά   ‘’ ΛΑΣΙΘΙΟΥ’’

\"\"

  • «παιδική χαρά   ‘’ ΛΙΜΝΗΣ’’

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook