Πρωταγωνιστικές βλέψεις θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άρης Σούδας και γι' αυτό τα "κλειδιά" δόθηκαν στο Μανόλη Πηγουνάκη, που γνωρίζει από πρωταθλητισμό από το πέρασμά του από Πανακρωτηριακό (πρωταθλητής στην Α' ΕΠΣΧ) και Ίκαρο Μουρνιών.

Την Παρασκευή (28/06) πραγματοποιήθηκε η πρώτη γνωριμία του νέου τεχνικού της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές και σε αυτήν έδωσε το "παρών" και ο Βαλεντίνος Ξανθουδάκης, με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr περί ενδιαφέροντος να επιβεβαιώνεται.

Παράλληλα στον Άρη υπάρχει και μία μεγάλη επιστροφή αφού ο Μάνος Στρατουδάκης μετά από πάρα πολλά χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος. Ο έμπειρος μέσος έκανε πολύ καλή σεζόν στα Ροδωπού, στα οποία είχε και το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Κοντά στην επιστροφή από τον Α.Ο. Χανιά είναι ο επιθετικός Αντώνης Γαλανάκης, ενώ συζητήσεις για να αγωνιστεί ξανά στον Άρη υπάρχουν και με τον Κώστα Παπαθανασίου, που είχε πέρσι αρκετές συμμετοχές με τον Κισσαμικό στη Δ' Εθνική.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και αποχωρήσεις, αφού ο Ιππέκης έχει συμφωνήσει με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών, ενώ συμφωνία για την παραχώρηση των Στεφανίδη, Λιάσκα και Παναγιωτίδη - για την ομάδα Κ17 - υπάρχει με τον Πλατανιά.

Τέλος, ο ΑΟΧ για τη δική του Κ17 φέρεται να ενδιαφέρεται για τους Τερεράκη, Σαρτζετάκη και Φέζγκα.
Λευτέρης Αντωνακάκης