Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου, η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, μετά από πρόταση του βουλευτή Ηρακλείου κ. Μάξιμου Σενετάκη.

Η επίσκεψη της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας πραγματοποιείται σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο κ. Σενετάκης στο Ι.Τ.Ε. ως μέλος της Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται, ότι η Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας είχε ενημερωθεί στο πλαίσιο συνεδρίασης της στις 23 Απριλίου, για την ομάδα Έκτακτων Περιστατικών Κυβερνοασφάλειας του Ι.Τ.Ε. τόσο από τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε. και καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, δρ. Κωνσταντίνο Στεφανίδη, όσο και από τον Επικεφαλής του FORTHCERT του Ι.Τ.Ε., δρ. Γιάννη Ασκοξυλάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, η επίσκεψη θ’ αρχίσει στις 11.30 το πρωί, με συνάντηση των μελών του Δ.Σ. και επίσημη παρουσίαση του Ιδρύματος.

Τα μέλη της Επιτροπής θα πραγματοποιήσουν επίσης επισκέψεις στο Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ, το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, το Ινστιτούτο Πληροφορικής και τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης. Συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα με εκπροσώπους του Συλλόγου Ερευνητών και του Συλλόγου Εργαζομένων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ

11.30: Άφιξη στο Ι.Τ.Ε.

11.30 – 13.00: Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου & παρουσίαση Ι.Τ.Ε.

13.00 – 14.00: Ελαφρύ γεύμα εργασίας.

14.00 – 15.00: Επίσκεψη σε επιλεγμένα εργαστήρια – Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ & στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας.

15.00 – 17.30: Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & στις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.

17.30 – 18.00: Συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων.

17.30 – 17.45: Σύλλογος ερευνητών.

17.45 – 18.00: Σύλλογος εργαζομένων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook