Απόφαση καρδιάς τονίζει σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Γιάννης Δρακάκης, ότι ήταν η επιλογή να επιστρέψει στον Α.Ο. Χανιά.

Για τα συναισθήματά του που επιστρέφει στους \”μπλε\” ανέφερε: \”Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΟΧ. Σε αυτή την ομάδα ανδρώθηκα και δεν μπορώ να κρύψω ότι είχα πάντα στην καρδιά μου τη θέληση να επιστρέψω. Πράγματα και καταστάσεις δεν το επέτρεψαν, αλλά τώρα που όλα κύλησαν όπως πρέπει ήρθα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν τόσα χρόνια. Έχω αφήσει κάτι στη μέση από την προηγούμενη θητεία μου στον ΑΟΧ και θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω\”.

Για το αν νιώθει έτοιμος για τη νέα πρόκληση: \”Σίγουρα είμαι πιο έτοιμος, με παραστάσεις Β\’ Εθνικής και με δύο χρόνια ακόμα εμπειρίας στα πόδια μου. Είναι ό,τι καλύτερο για εμένα να αγωνιστώ ξανά στη Β\’ Εθνική και να δείξω τι αξίζω\”.

Για τον κόσμο του ΑΟΧ ανέφερε: \”Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Στο άκουσμα των διαπραγματεύσεων για την επιστροφή μου με παρακίνησαν να επιστρέψω και αυτό μου έδωσε ακόμα ένα κίνητρο. Θέλω να πω ότι θα δώσω το 100% για να μπορέσει ο ΑΟΧ να καταφέρει τους στόχους του και η ομάδα επιτέλους να πάρει το δρόμο για εκεί που της αξίζει…\”

Τέλος για την προηγούμενη ομάδα του, τον Κισσαμικό, δήλωσε τα εξής: \”Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Κισσαμικού για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζει και έχει ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να κάνουν κάτι πολύ καλό\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook