Στην αναβάθμιση των Ακαδημιών του στοχεύει ο Πλατανιάς, που ανακοίνωσε στο πόστο του συντονιστή το Βασίλη Παπαδόπουλο, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το Flashnews.gr.
Ακόμα επιβεβαιώθηκε η ανάληψη των τεχνικών ηγεσιών των ομάδων Κ20 και Κ17 από τους Νίκο Μαναρώλη και Γιάννη Κατσούλη, αντίστοιχα, αλλά και η παραμονή του Αντώνη Καρατζή στην Κ15. 
Νέα πρόσωπα ο Γιάννης Λιουδάκης που ανέλαβε γυμναστής των Ακαδημιών και ο Κώστας Γκολέμης, που επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα, αλλά τώρα στο ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από τη φετινή αγωνιστική περίοδο προχωρά στην αναβάθμιση των Ακαδημιών της, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας τους σε όλα τα επίπεδα.

Για τον λόγο αυτό, με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συνεργάζονται, πλέον, γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων, αποκλειστικά για όλες τις ομάδες των Ακαδημιών, ενώ συστάθηκε και θέση συντονιστή, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους, σε απόλυτη συνεργασία με τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. και το τεχνικό επιτελείο.

Ειδικότερα, το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αποτελείται τη νέα αγωνιστική περίοδο από τους κάτωθι:

Συντονιστής Ακαδημιών: Βασίλης Παπαδόπουλος.

Προπονητής Κ 20: Νίκος Μαναρώλης.

Προπονητής Κ 17: Γιάννης Κατσούλης.

Προπονητής Κ 15: Αντώνης Καρατζής.

Γυμναστής Ακαδημιών: Γιάννης Λιουδάκης.

Προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Κώστας Γκολέμης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook