Μετά τη Fiat, είναι σειρά της Alfa Romeo να αποκτήσει μια ιστοσελίδα με προϊόντα αφιερωμένα αποκλειστικά στον κόσμο της. Στο νέο διαδικτυακό κατάστημα της Alfa Romeo, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα πιο πρόσφατα αυθεντικά προϊόντα.

Το λανσάρισμα του www.store.alfaromeo.com συμπέφτει με τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση της Alfa Romeo. Με στόχο να αντικατοπτρίζει το σπορτίφ πνεύμα και το μοναδικό στιλ της ιταλικής φίρμας, η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα εξουσιοδοτημένων προϊόντων, κατασκευασμένα από κορυφαίους συνεργάτες, όπως οι Jaggy και Italia Independent, καθώς και είδη δώρου, αξεσουάρ αυτοκινήτου και εμπορικά προϊόντα. Στο νέο Alfa store θα βρείτε ακόμη λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις ανακαλύψεις και τις αγορές σας με τους φίλους σας στο Facebook, το Twitter και το Delicious.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις, ειδικές προσφορές και, σύντομα, θα έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε μέσω αυτής τα αγαπημένα σας είδη. Με τον τρόπο αυτό, το νέο κατάστημα θα γίνει ακόμη πιο διαδραστικό και ικανό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απανταχού Alfisti.

gocar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook