Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν η Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου και οι γονείς των μαθητών της Καρκαδιώτισσας Ηρακλείου την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 10 το πρωί.

Η Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου ζητά την άρση της απόφασης σύμφωνα με την οποία καταργείται το δημοτικό σχολείο της Καρκαδιώτισσας, αλλά και άλλων τριών χωριών Καβροχωρίου, Παναγιάς και Στερνών και ζητούν από τους γονείς να δώσουν αγωνιστικό παρόν την ερχόμενη Δευτέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

\”Ο Αγώνας για να μην καταργηθούν – συγχωνευθούν σχολεία συνεχίζεται. Ο αποφασιστικός αγώνας γονέων των δημοτικών σχολείων Αμιρών, Σκουρβούλων και Σίβα απέτρεψε την υλοποίηση της Κ.Υ.Α. για την κατάργηση των συγκεκριμένων σχολείων. Το ίδιο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί, με τα δημοτικά Καρκαδιώτισσας, Καβροχωρίου, Παναγιάς και Στερνών.

Η Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου από κοινού με τους γονείς των μαθητών της Καρκαδιώτισσας Ηρακλείου πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα 8/7/2013 και ώρα 10 π.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με κύριο αίτημα να πάρει πίσω η κυβέρνηση την απαράδεκτη απόφαση για την κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου του χωριού και τη μεταφορά των μαθητών στον Πρ. Ηλία σε απόσταση 15 χμ και με απαράδεκτες οδικές συνθήκες.

Καλούμε, τους γονείς και εκπαιδευτικούς, τις τοπικές κοινωνίες των άλλων τριών χωριών Καβροχωρίου, Παναγιάς και Στερνών να συντονίσουν τα βήματά τους με τους κατοίκους της Καρκαδιώτισσας και να δώσουν αγωνιστικό παρόν την ερχόμενη Δευτέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Κανένα σχολείο κλειστό !

Ανοιχτά σχολεία για όλα τα παιδιά του λαού χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς !\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook