Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που η Κιμ Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Κάνιε Γουέστ και ο… πλειστηριασμός για το ποιο έντυπο θα δημοσιεύσει πρώτο τις φωτογραφίες της νεογέννητης κόρη τους καλά κρατεί.

Σύμφωνα με αμερικάνικο site, η τελευταία προσφορά από αυστραλέζικο περιοδικό για τη φωτογράφιση της Νορθ Γουέστ αγγίζει τα 2,46 εκατ. ευρώ. Ποσό που φάνηκε πολύ μικρό στη διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία και απέρριψε την πρόταση.

Η ίδια επιμένει να αρνείται τις προσφορές και να δηλώνει πως προτιμά να είναι εκείνη που θα τη φωτογραφίσει πρώτη και θα την αναρτήσει στα social media. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν δεχτεί να ποζάρει η μικρή της στο φακό κάποιου εντύπου, θα διαθέσει όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Να σημειωθεί πως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είχαν βγάλει συνολικά 21 εκατ. δολάρια από τις φωτογραφήσεις των παιδιών τους, γεγονός που μάλλον δεν κολακεύει ιδιαίτερα τη ματαιόδοξη Κιμ, να κρίνουμε από το χαμηλό ύψος των δικών της προσφορών.

news.gr