Παρουσία περίπου 70 φιλάθλων του, ο Εργοτέλης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά κάνοντας την πρώτη προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με ενθουσιασμό και πίστη για τη νέα χρονιά, ο Εργοτέλης ξεκίνησε με τους Ηλία Αναστασάκο, Χρήστο Κασαπάκη να αποτελούν τα μοναδικά νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση ενώ… στον δρόμο βρίσκεται ο Οράσιο Καρντόσο.

Κασαπάκης: “Τιμή για εμένα ο Εργοτέλης

“Είναι μια σπουδαία στιγμή για τον Εργοτέλη που επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ και ξεχωριστή για εμένα. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνεργασία με τον Εργοτέλη. Ήρθα στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και επέστρεψα σε αυτήν μετά από αρκετά χρόνια” είπε αρχικά ο Πετράκης και συνέχισε λέγοντας ότι: “Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Ξεκινάμε με σχέδιο και πλάνο ούτως ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη πρόσθεσε ότι “υπάρχουν ανοικτά ζητήματα αλλά κινούμαστε μελετημένα για να τα λύσουμε. Στόχοι μας είναι να εδραιωθεί ο Εργοτέλης στην κατηγορία και να βάλουμε τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές”.

Αναστασάκος: “Νοικοκυρεμένο σωματείο ο Εργοτέλης”

Ο Ηλίας Αναστασάκος αποτέλεσε ένα από τα από δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Εργοτέλη και τόνισε στις δηλώσεις του: “Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να πάει όπως ονειρεύεται ο κόσμος. Ο Εργοτέλης είναι μια συμπαθής σε όλους ομάδα. Ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Για εμένα είναι μια νέα αρχή και ελπίζω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου να τα καταφέρουμε στην προσπάθεια που κάνουμε”

Για τους λόγους που επέλεξε τον Εργοτέλη απάντησε λέγοντας ότι: “Οι λόγοι είναι πολλοί και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Πετράκης”

Πίτσος: “Παραμονή και οικονομική εξυγίανση οι στόχοι”

Στην δεύτερη του χρονιά στον Εργοτέλη, ο Μηνάς Πίτσος δήλωσε με την σειρά του: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ευτυχώς πέρασε και είχε ευτυχή κατάληξη. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω ότι θα πάμε καλά με πολύ δουλειά. Είναι νωρίς να τον οριοθετήσουμε. Είναι αυτονόητο ότι βάζουμε την σωτήρια και την εξυγίανση της ομάδας”

Αθανασίου: “Είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά”

Ο γκολκίπερ των “κιτρινόμαυρων” στάθηκε στον βαθμό δυσκολίας που υπάρχει στο νέο πρωτάθλημα λέγοντας ότι: “Πέρυσι είχαμε μια άκρως πετυχημένη χρονιά. Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε καλά. Στόχος μας είναι να γίνει ο Εργοτέλης ανταγωνιστικός και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι η Κρήτη να έχει παραπάνω από 3 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά και ποιες είναι ευθύνες μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook