Με αφορμή την ολοκλήρωση της διετους θητείας του στην προεδρία της Ασπίδας, ο νυν αντιπρόεδρος του συλλόγου του Ναυστάθμου μέσω ευχαριστήριας ανακοίνωσης κάνει και τον απολογισμό της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο.

Αναλυτικά:

\”Κλείνοντας δύο έτη σαν Πρόεδρος και επτά συνολικά ως ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας και με την ευκαιρία των εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ που εγιναν στις 25/7/2013 ήθελα να παραθέσω ένα μικρό απολογισμό –ανασκόπηση των πεπραγμένων του ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑΣ. ΝΚ
1.Σαιζον 2011-12 η ομάδα καταφέρνει να μπει στον όμιλο τίτλου με άνεση, και μετά από πολύ καλή πορεία τερματίζει στην 6η θέση που ήταν η καλύτερη ως τότε. (έχει άλλες δύο φορές τερματίσει 6η) Όλα αυτά με νεανική ομάδα. μικρό μπάτζετ και ταυτόχρονα χωρίς δύο νεαρούς ταλαντούχους που παραχωρήθηκαν στην νεοσύστατη Κ-20 και Κ-17 του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Πατακάκης—Μαγαράκης)
2. Σαιζόν 2012-13 η ομάδα φτάνει πάλι στον όμιλο τίτλου με εκπληκτική πορεία και κατάκτηση της τρίτης Θέσης! Παράλληλα φτάνει στους τέσσερεις (4) του Κυπέλλου μετά από φοβερές εμφανίσεις και χάνει στον ημιτελικό από τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ.
Παραχωρεί στον ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ τον Ν. Πάτα ο οποίος χρήζεται και Διεθνής λίγο αργότερα με την γαλανόλευκη, καθώς και τον ταλαντούχο Μανιουδάκη.
3. Πέρα από τα αριθμητικά αποτελέσματα η ΑΣΠΙΔΑ καθιερώνεται σαν μια από τις πιο υπολογίσιμες και σοβαρές ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα. και το κυριότερο για μένα ,σε ένα πολύ καλό κλίμα με νοικοκυροσύνη ,οργάνωση και το κυριότερο λίγα χρήματα.
4.Οργανώνει τμήμα υποδομών σε συνεργασία με το ΑRΕΝΑ FC .και η νεοσύστατη ομάδα junior καταλαμβάνει την Τρίτη θέση. Δυστυχώς η ύπαρξη φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ΝΚ δεν επιτρέπει την δημιουργία τμημάτων υποδομών προς το παρόν αλλά θα γίνει προσπάθεια για οργάνωση μέσω συνεργασιών.
5. Το κλείσιμο της σαιζόν μας βρίσκει με το ευχάριστο νέο της ηλεκτροφώτισης του γηπέδου με ότι αυτό σημαίνει για την δημιουργία αθλητικού κέντρου πολλαπλών δραστηριοτήτων.
Συνοψίζοντας θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν μερικούς ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθούν . Τον προηγούμενο Διοικητή ΝΚ κ. ΠΑΤΑ, τον νύν Διοικητή κ. ΧΕΛΜΗ για το ενδιαφέρον του και τις ενέργειες του για το γήπεδο και την ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα., και ειδικότερα στα του γηπέδου τον παίκτη – συνεργάτη -συνάδελφο Σ.ΓΕΡΑΜΑΝΗ, τον πανταχού παρόν συνάδελφο Π.ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ .τον Αντιπρόεδρο Δ.ΡΟΥΣΚΕΤΟ που παρόλο την περιπέτεια που βιώνει είναι πάντα κοντά μας. Επίσης τους προπονητές που συνεργάστηκα Ν.ΠΑΣΒΑΝΤΗ-Γ.ΜΑΡΚΑΚΗ Σ.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ που έκαναν εξαίρετο έργο ,και όλους τους παίκτες και ιδιαίτερα τις ‘’παλιοσειρές΄΄ που αγωνίστηκαν και ‘’ψήλωσαν’’ την ομάδα.και φυσικά τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΧ τον Πρόεδρο της κ .Βούρβαχη ,τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων τον πρόεδρο της ,την Επιτροπή Διαιτησίας τους κ.Κουρκούνα και Δεδότση για τον αγώνα πού κάνουν για το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, και να τους καλέσω να βοηθήσουν όσο μπορούν ειδικά τώρα στην ‘’άνθιση ‘’του Χανιώτικου ποδοσφαίρου τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού που προσπαθούν να ‘’επιβιώσουν’’ σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Τέλος να συγχαρώ όλα τα σωματεία της πόλης μας που κατέκτησαν πρωταθλήματα και ανόδους, αυτούς που πέτυχαν τους στόχους τους αλλά και αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος και μόνο ο αγώνας τους είναι σπουδαίος .κάτι που εγώ καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις και να αγωνίζεσαι σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
ΥΓ
Κλείνοντας θέλω να πω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η ομάδα τα κατάφερε καλύτερα , με την συμβολή όλων όσων εργάστηκαν και αφιέρωσαν χρόνο ,κόπο, και χρήμα.. Συμπεριφορές και ταύτιση ομάδων με πρόσωπα είναι λαθεμένη. .Κάνεις δεν είναι υπεράνω της ομάδας, όλοι υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό και η αδιαμφισβήτητη πρόσφορα κάποιου μπορεί να ακυρωθεί από την μετέπειτα στάση του και να χαλαστεί η υστεροφημία του .Ουδείς ‘’ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ’’ και φυσικά αυτό αφορά και τον γράφων ,άλλωστε όπως είπε σοφά ο Σαρλ Ντε Γκολ ‘’Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα ΄΄ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ’’

Με τιμή και αθλητικούς χαιρετισμούς.

Ο Πρόεδρος Κ. Πρωτοψάλτης.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook