Στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» παρέδωσε σήμερα η WIND την επιταγή με το ποσό των 6.000€ που συγκεντρώθηκαν χάρη στη συμμετοχή περισσότερων από 2000 δρομέων στους αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και παιδιών του προγράμματος RUN GREECE του ΣΕΓΑΣ.

Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Ηρακλείου, κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κος Γιάννης Κουράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κος Ευριπίδης Κουκιαδάκης, και ο Αντιδήμαρχος κος Νίκος Γιαλιτάκης.

Το Ηράκλειο ήταν ο 3ος σταθμός του RUN GREECE, του νέου προγράμματος που οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε 5 πόλεις της Ελλάδας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Το Ηράκλειο αλλά και η Κρήτη συνολικά αγκάλιασε θερμά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου αλλά και το κάλεσμα της WIND «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα.

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και μικρά παιδιά δημιούργησαν ένα διαφορετικό, γιορτινό Κυριακάτικο πρωινό, λαμβάνοντας μέρος στους Αγώνες πόλης του RUN GREECE με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας. Κάθε πέρασμα δρομέα κάτω από την Αψίδα Αγάπης αύξανε κατά 3 ευρώ το ποσό για την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, φτάνοντας στα 6.000€ χάρη στη συμμετοχή όλων.

«Ευχαριστούμε θερμά τους 2.000 και πλέον Κρητικούς και επισκέπτες του νησιού, αλλά και τα περίπου 600 μικρά παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND και με την συμπαράσταση της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης της πόλης έδωσαν σάρκα και οστά στο μήνυμα “Ένας αγώνας για όλους σε όλη την Ελλάδα”.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον επόμενο αγώνα, διότι δεν σταματάμε να στηρίζουμε αυτούς που μας χρειάζονται.» δήλωσε ο Κώστας Τομαζινάκης, Υπεύθυνος Καταστημάτων WIND Κρήτης κατά την παράδοση της επιταγής στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ.

Η κα Μαρία Ευστρατίου, Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», δήλωσε αμέσως μετά :

«Εκ μέρους της Ηλιαχτίδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια- Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο και τον ΣΕΓΑΣ που συντέλεσαν στην διοργάνωση της εξαιρετικής αυτής δράσης που όπως αποδείχτηκε απολαύσαμε όλοι οι συμμετέχοντες.

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ στην κοινωνία της Κρήτης που απέδειξε για μία ακόμη φορά την ευαισθησία της σε κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να τονίσω ότι ο κόσμος είναι αυτός που δίνει σάρκα και οστά σε ιδέες και αποτελεί την προσθετική αξία στις δράσεις, ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε.

Τέλος να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό της δράσης αυτής πανελλαδικά, την WIND, η οποία μας προσφέρει αυτήν την γενναιόδωρη οικονομική στήριξη η οποία θα αποτελέσει ανακούφιση για την συνέχιση του έργου μας.»

Το σκυτάλη των διοργανώσεων του φετινού Run Greece θα πάρει η Πάτρα στις 29 Σεπτεμβρίου για ακολουθήσει η Λάρισα στις 20 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook