Το «έσκασε» με τον 19χρονο φίλο της όπως όλα δείχνουν η 17χρονη από την Αργυρούπολη που την αναζητούσαν οι γονείς της από τον Ιούνιο θεωρώντας ότι έχει απαχθεί. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κοπέλα έφυγε με την θέλησή της από το σπίτι της και κρυβόταν στην οικία του 19χρονου αλβανού συντρόφου της.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., «Συνελήφθη στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 19χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή 17χρονης ανήλικης».

Η ανήλικη κοπέλα, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αργυρούπολη στις 19 Ιουνιόυ, βρέθηκε και σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, «είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον».

Σε βάρος του 19χρονου πάντως είχε καταθέσει μήνυση ο πατέρας της 17χρονης. Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς του 19χρονου, για υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικης και άμεση συνέργεια σε εκούσια απαγωγή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newpost.gr