Σοκαριστικό βίντεο από τον τον ομαδικό βιασμό της Ολλάνδέζας δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ (30/6) ,έρχεται στο φως της δημοσιότητας δύο χρόνια μετά τον βιασμό της δημοσιογράφου του CBS Λάρας Λόγκαν.

Η 22χρονη δημοσιογράφος, που είναι ανταποκρίτρια τηλεοπτικού καναλιού, βιάστηκε από πέντε άνδρες την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα στην πλατεία Ταχρίρ.

Μετά τη σεξουαλική επίθεση, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω των σοβαρών τραυμάτων της. Η 22χρονη πήρε εξιτήριο και με τη βοήθεια της πρεσβείας επέστρεψε στην πατρίδα της.

Η άτυχη κοπέλα, συνεργαζόταν με αιγυπτιακή οργάνωση και είχε πάει στην πλατεία για να βγάλει φωτογραφίες, όταν δέχτηκε την ομαδική σεξουαλική επίθεση.

Όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιασμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό.

Να σημειωθεί πως τα κρούσματα βιασμών έχουν αυξηθεί στην πλατεία Ταχρίρ από τότε που ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Σημειώνεται ότι μόνο την Παρασκευή, αναφέρθηκαν επτά βιασμοί, ενώ την Κυριακή τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού κατεγράφησαν 46 κρούσματα, το οποίο και αποτελεί αριθμό ρεκόρ.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook