Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη για δεύτερη φορά μια κοπέλα 28 ετών στη Νίκαια από τον 32χρονο πυγμάχο σύντροφο της γεγονός που εξανάγκασε πρόσφατα τους γονείς της να στείλουν επιστολή στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Νίκο Δένδια και στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο για να ενημερωθούν για το συμβάν και να μην αναγκαστούν να φτάσουν σε πράξεις αυτοδικίας.

Ο χαρακτήρας του συντρόφου της 28χρόνης Γωγώς που διατηρούσε μαζί του σχέση από τον Οκτώβριο του 2012 μπορεί να θεωρηθεί ως νευρικός.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εspresso» αναφέρει πως ο σύντροφος της έπειτα από καυγά που είχαν τον Απρίλιο του 2013 την κατέβασε από το μηχανάκι του και την χτύπησε στο μάτι και τη μύτη.

Επίσης άρχισε να την κλωτσάει μέσα στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της έκαναν ράμματα.

Ο σύντροφος της έδειχνε μετανιωμένος για την πράξη του αυτή. Όμως τον περασμένο Μάιο, για άλλη μια φορά το ζευγάρι τσακώθηκε.

Η νεαρή κοπέλα μετά από ξυλοδαρμό ζαλίστηκε και κρεμάστηκε από το χέρι του συντρόφου της, ζητώντας του να σταματήσει να την κτυπά.

Ο ίδιος, αδιαφόρησε και συνέχισε να την χτυπά στο κεφάλι. Ο 32χρονος την πήγε στο σπίτι της και τότε άρχισε να απειλεί και να υβρίζει τους γονείς της.

Όταν ήρθε η αστυνομία, εκείνος είχε ήδη εξαφανιστεί. Επανήλθε όμως μετά από μια ώρα και απαιτούσε από την οικογένεια της 28χρονης να την δει. Τους απείλησε λέγοντας «Εσείς μας χωρίζετε.Θα μιλήσουν τα όπλα. Θα χυθεί αίμα».

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας κατέθεσαν μέσω δικηγόρου ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 32χρόνου πυγμάχου. Συγκεκριμένα του απαγορεύουν να την πλησιάσει στα πέντε μέτρα.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook