Το Ανώτατο δικαστήριο της κομητείας Torrance, στο South Bay του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, επιδίκασε στον 43χρονο Antonio Lopez Chaj, ποσό 58 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για τις μόνιμες βλάβες που υπέστη η υγεία του μετά την επίθεση που δέχτηκε, στις 19 Απριλίου του 2010, στο μπαρ La Barra Latina 2.

Ο 43χρονος εργάτης ελαιοχρωματιστής διασκέδαζε στο συγκεκριμένο μπαρ με μέλη της οικογένειάς του όταν ο μπάρμαν διαπληκτίστηκε με έναν ανηψιό του θύματος. Στη διένεξη παρενέβη ο πορτιέρης του καταστήματος ο οποίος τελικά χτύπησε τον Antonio Lopez Chaj, που στο μεταξύ είχε σπεύσει να βοηθήσει τον ανηψιό του, με σιδηρολοστό στο κεφάλι πολλές φορές και στη συνέχεια τον πέταξε στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα.

Ο άτυχος 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάφεραν τελικά να τον σώσουν, αναγκάστηκαν όμως να αφαιρέσουν μεγάλο μέρος του κρανίου του που είχε κυριολεκτικά συνθλιβεί. Από την περιπέτεια αυτή τα τραύματα του Antonio Lopez Chaj είναι μόνιμα, καθώς έχει χάσει την ικανότητα της ομιλίας, ενώ φυσικά του είναι αδύνατο να εργαστεί.

Η δικαστική απόφαση πάντως προκάλεσε εντύπωση καθώς όχι μόνο δικαιώνει τον ενάγοντα αλλά επιδικάζει και ακριβώς το ποσό της αποζημίωσης που ζητούσε!

newsbomb.gr