Τελευταία ενημέρωση 10:02 πμ

Σε ένα χωράφι στο Αρώνι Ακρωτηρίου με το αυτοκίνητό του, βρέθηκε πριν απο λίγη ώρα, ο ηλικιωμένος η τύχη του οποίου αγνοείτο απο χθες.

Τον εξαφανισθέντα εντόπισε κτηνοτρόφος που πήγε στο χωράφι.

Ο ηλικιωμένος ήταν καλά στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως χθες επιστρέφοντας απο τα Κουνουπιδιανά, προς το σπίτι του στον Παζινό, έχασε τον δρόμο και βρέθηκε σε ένα χωράφι στο Αρώνι απο όπου δεν μπορούσε να βγάλει το αυτοκίνητο.

Λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο όλο το απόγευμα και την νύχτα μέχρι σήμερα το πρωί, που ευτυχώς πήγε στο χωράφι ο κτηνοτρόφος και τον εντόπισε.

Υπενθυμίζεται πως απο χθες το μεσημέρι είχε να δώσει σημεία ζωής ένας ηλικιωμένος κάτοικος Παζινού Ακρωτηρίου, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ τον αναζητούσαν και οι συγχωριανοί του.

Πρόκειται για τον κ.Κώστα Κακαβά, ο οποίος  χθες στις 2 μμ έφυγε με το αυτοκίνητό του απο το σπίτι του προκειμένου να πάει σε φαρμακείο στα Κουνουπιδιανά, χωρίς όμως να επιστρέψει.

Τελευταία φορά που εθεάθη απο κάποια γνωστή του, ήταν στις 3 μμ σε σούπερ μαρκετ των Κουνουπιδανών.

Η σύζυγός του – που είναι ασθενής – ανησυχώντας απο την εξαφάνιση του άντρα της, ενημέρωσε τους γείτονες και απο χθες το απόγευμα ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook