Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία μεταξύ ΟΦΗ και Τβέντε για την απόκτηση του 30χρονου γκολκίπερ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έρθει στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στο τελικό στάδιο των υπογραφών και της ανταλλαγής των φαξ βρέθηκαν οι δύο σύλλογοι και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική προσθήκη που ισχυροποιεί την εστία του ΟΦΗ σε τεράστιο βαθμό (σε συνδυασμό με την παρουσία του Σήφη Δασκαλάκη).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον απομένουν λεπτομέρειες για το κλείσιμο της υπόθεσης και μάλιστα ο Ντάνι Φερνάντες αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι τα τέλη της εβδομάδας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Και αναμφίβολα η απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΟΦΗ καθώς αφενός βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να κάνει την διαφορά σε αυτήν την θέση και αφετέρου κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την συμφωνία για την απόκτηση του αφού το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να έχει… πενταψήφιο νούμερο!

Και ειδικά το τελευταίο σκέλος έχει μεγάλη σημασία αν σκεφτούμε ότι το συμβόλαιο του Φερνάντες στην Τβέντε φτάνει τις 450 χιλιάδες ευρώ!

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook