Στα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου & του Δήμου Μινώα Πεδιάδας παραβρέθηκαν σήμερα ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης και ο Υποδιοικητής κ. Γιώργος Νεοφώτιστος, οι οποίοι δέχθηκαν και τις θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη και την προσφερόμενη συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην κάλυψη των αναγκών λειτουργίας των νέων αυτών δομών.

«Μια συνεργασία και στήριξη» που όπως δήλωσε ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκης «θα συνεχισθεί και θα ενδυναμωθεί, αναγνωρίζοντας το θεάρεστο και υψίστης σημασίας έργο που προσφέρουν τόσο το Κοινωνικό Ιατρείο, όσο και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητρόπολης, στις αυξημένες και επιτακτικές ανάγκες παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ανασφάλιστου πληθυσμού στην ευρύτερη περιοχή».

Μετά τα εγκαίνια ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επισκέφθηκαν τα Κέντρα Υγείας Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, όπου πραγματοποιήθηκαν ευρείες συσκέψεις παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, φορέων και εργαζομένων των Κ.Υ., προκειμένου να εξετασθούν από κοινού τα θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή και να αναζητηθούν λύσεις που θα συνέβαλαν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook