5 νέοι υπέργειοι όροφοι θα προστεθούν στο πάρκινγκ της οδού Περίδου.

Το κυκλοφοριακό και το έντονο πρόβλημα στάθμευσης που εξακολουθεί να υπάρχει στην πόλη έκανε αναγκαία την επέκταση καθ\’ ύψος του υφιστάμενου σταθμού αυτοκινήτων της Περίδου.

Με τους επιπλέον 5 υπέργειους ορόφους θα εξασφαλιστούν 196 θέσεις αυτοκινήτων.

Η συμφωνία συνεργασίας για την έναρξη της χρηματοδότησης του έργου υπεγράφη σήμερα μεταξύ του δήμου Χανίων, της δημοτικής επιχείρησης \”Κύδων\” και του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Κρήτης.

\”Χάρη στην έγκριση της εν λόγω χρηματοδότησης με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα ξεκινήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του 5ώροφου χώρου στάθμευσης, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στα 3.321.000 €\” τόνισε ο κ. Σκουλάκης

Από την πλευρά του ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, κ. Νικόλαος Μυρτάκης, υπογράμμισε ότι η Κρήτη είναι η πρώτη Περιφέρεια της χώρας, που υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων  και αποκλειστικό φορέα υλοποίησης την Παγκρήτια Τράπεζα, ο προϋπολογισμός του οποίου υπερβαίνει τα 35 εκ. ευρώ σε πρώτη φάση.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook