Στη δημόσιοτητα δόθηκαν έπειτα από εισαγγελική απόφαση τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ατόμων ηλικίας 28 και 23 ετών, οι οποίοι διέπραξαν το τελευταίο 7μηνο έντεκα ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, στην Αττική.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος συνελήφθη την 28-06-2013 στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΔΗΜΟΥ Θεμιστοκλή του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν. 29-7-1985 στο Μαρούσι.
Β) ΒΑΡΒΑΡΕΣΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεν.5/3/1990 στην Πάτρα.Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου και των οικιών που μίσθωναν-χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετα καθώς και προς διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

newpost.gr