Και ποια γυναίκα δεν έχει συνειδητοποιήσει κοιτώντας τον καθρέπτη της το πρωί πως πρόκειται να ζήσει μία bad hair day…και το χειρότερο είναι ότι για να τα τιθασεύσεις μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζεις. Σίγουρα δε θέλετε να έχετε αυτή την έγνοια το πρωί που βιάζεστε να φύγετε για τη δουλειά. Εάν όμως έχετε κάνει τα σωστά βήματα από το βράδυ, τα όμορφα μαλλιά το πρωί είναι υπόθεση ούτε 5 λεπτών. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε πριν κοιμηθείτε!

Μπούκλες και κύματα: εάν θέλετε να έχετε καλοσχηματισμένες μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά, το βράδυ πριν κοιμηθείτε χωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες και ασφαλίστε την κάθε τούφα με ένα τσιμπιδάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε το πρωί είναι να αφαιρέσετε τα τσιμπιδάκια και θα έχετε ένα έτοιμο χτένισμα. Όσο πιο μεγάλες οι τούφες τόσο πιο ελαφριές θα είναι οι μπούκλες και το αντίθετο.

\"\"

Περισσότερος όγκος: εάν ξυπνάτε με \”πατικωμένα\” μαλλιά ακόμη και όταν έχετε κάνει πιστολάκι, η λύση είναι ο κότσος. Πριν κοιμηθείτε, πιάστε τα μαλλιά σας έναν ελαφρύ κότσο και το πρωί θα έχετε πιο πλούσιο όγκο στο χτένισμά σας!

\"\"

Εντατική περιποίηση: μπορεί στην καθημερινότητα να μην έχετε το χρόνο για μάσκα, η οποία απαιτεί τουλάχιστον 5 λεπτά για να δράσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πριν κοιμηθείτε να εφαρμόσετε μια πλούσια μάσκα στις άκρες των μαλλιών σας και να την ξεβγάλετε όταν ξυπνήσετε και λουστείτε.

\"\"

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook