Είτε προτιμάτε να τονίζετε τα μάτια, είτε τα χείλη σας, ακόμα και αν ένα nude look είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα, οι επιλογές στο μακιγιάζ για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα στυλ, από τα πιο τολμηρά μέχρι τα πιο ουδέτερα και σοφιστικέ. Πάρτε ιδέες από τα looks που ξεχωρίσαμε!

Silver eyes: ο οίκος Chanel μας δείχνει ότι ένα μεταλλικό smokey eye δεν ενδείκνυται μόνο για ένα party ή ένα ιδιαίτερο event. Το μόνο που έχετε να κάνετε για αυτό το look είναι να απλώσετε μια μεταλλική σκιά σε γκρι απόχρωση σε όλο το άνω και κάτω βλέφαρο, σβήνοντάς την καλά προς τα έξω και στα τελειώματά της. Δώστε περισσότερη ένταση, περιγράφοντας τα μάτια με ένα μαύρο ή μπλε σκούρο μολύβι. Δε χρειάζεται να είναι τέλεια η γραμμή αφού το look πρέπει να δείχνει πιο casual και \”φορεμένο\”. Το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι σε απαλούς τόνους.

\"\"

Golden smokey: μπορεί το χρυσό να είναι ένα χρώμα που χαρακτηρίζει την πολυτέλεια, όμως ένα τέτοιο smokey eye θεωρείται ακόμα και ουδέτερο αναλόγως την υφή που θα του δώσουμε. Ο οίκος Versace προτίμησε μια satin υφή για το χρυσό smokey eye, το οποίο ολοκλήρωσε σβήνοντάς το με μια καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία, ελάχιστη στη βάση των βλεφαρίδων για να τονίσει περισσότερο τα μάτια και αρκετή μάσκαρα! Συνδυάστε το με ροζ nude χείλη και ένα άγγιγμα ροζ ρουζ!

\"\"
 
Glowing nude: ποιος είπε ότι το ουδέτερο είναι και flat; Ένα nude μακιγιάζ παίρνει άλλη διάσταση όταν συνδυάζεται με glossy υφές στα σημεία του προσώπου που θέλουμε να τονίσουμε όπως τα ζυγωματικά, η εσωτερική γωνία των ματιών, το κέντρο του άνω βλεφάρου, η γέφυρα της μύτης και το κέντρο του άνω χείλους. Χρησιμοποιήστε ένα highlighter κατάλληλο για το χρώμα της επιδερμίδας σας σε μορφή κρέμας για πιο έντονο αποτέλεσμα. Επειδή το ροζ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή καλοκαιρινή παλέτα, επιλέξτε ένα απαλό φυσικό ροζ για μάγουλα και χείλη. Κλειδί στο look είναι τα μάτια να μην έχουν μάσκαρα, παρά μόνο μια σε διαφανές χρώμα!

\"\"
Pale nude: το καλοκαίρι σημαίνει και μαύρισμα, όχι όμως για τον Alexander McQueen, ο οποίος \”αγκαλιάζει\” τη λευκή επιδερμίδα χωρίς ίχνος bronzer και ρουζ. Εάν έχετε φυσικό ροζ τόνο στο δέρμα σας και λευκή επιδερμίδα, τολμήστε να την αναδείξετε με μια λεπτή εφαρμογή μιας bb cream που θα δώσει μια satin υφή στο look.

\"\"
 
Neon lips: εάν θέλετε ένα γρήγορο και εύκολο look για το καλοκαίρι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κραγιόν σε neon απόχρωση πορτοκαλί, ροζ, μωβ και είσαστε έτοιμη! Αυτά τα έντονα χείλη σας δίνουν την ευκολία να μην ασχοληθείτε καθόλου με το μακιγιάζ των ματιών! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε το δέρμα να είναι αψεγάδιαστο και όσο για το χρώμα στα μάγουλα, εφαρμόστε πολύ απαλά με τα δάχτυλα το χρώμα κραγιόν που βάλατε στα χείλη!

\"\"

\"\"

Pink all over: το ροζ όπως είπαμε έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμάστε το σε διάφορα σημεία του προσώπου, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά. Εάν δε νιώθετε την ανάγκη να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα, περιοριστείτε σε απαλές αποχρώσεις με ιριδίζουσες υφές στα μάτια και τα μάγουλα. Όμως όταν θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και στυλάτο, απλά εφαρμόστε ένα έντονο ροζ κραγιόν σε matte υφή στην απόχρωση που σας ταιριάζει, κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο nude.

\"\"

\"\"

\"\"

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook