Το Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε σήμερα την καταδίκη σε κάθειρξη 12 ετών του εραστή της πλουσιότερης γυναίκας της Ασίας, Νίνα Γουάνγκ, επειδή πλαστογράφησε τη διαθήκη της, με την οποία κληρονόμησε τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ανακοίνωση της καταδίκης του έγινε μία μέρα μετά την απόφαση των ενόρκων, οι οποίοι έκριναν ένοχο τον 53χρονο σήμερα Πίτερ Τσαν, πρώην Τόνι Τσαν, τονίζοντας ότι «ούτε για μια στιγμή δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας».

Ο Τσαν συνοδευόμενος από τη γυναίκα του άκουσε ανέκφραστος την απόφαση του δικαστηρίου.

Γνωστή ως «Little Sweetie», η Νίνα Γουάνγκ διατηρούσε μακρόχρονη ερωτική σχέση με τον Τσαν, ο οποίος ήταν κατά 20 χρόνια μικρότερός της και αρχικά ήταν δάσκαλος του Φενγκ-Σούι και είχε προσληφθεί από την πλουσιότερη γυναίκα της Ασίας για να επιμεληθεί την «αρμονία» της πολυτελούς της έπαυλης.

Η Γουάνγκ πέθανε από καρκίνο το 2007 σε ηλικία 69 ετών και η περιουσία της «πέρασε» στον Τσαν, που είναι πατέρας τριών παιδιών και ο οποίος πλήρωσε, μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο 45 εκατ. δολάρια για φόρους.

Όμως, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ομίλου Γουάνγκ προσέβαλε τη γνησιότητα της διαθήκης και κέρδισε τη δικαστική διαμάχη πριν από μερικούς μήνες, αφήνοντας τον Τσαν, πλέον, χωρίς σεντ και κατηγορούμενο για πλαστογραφία.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook