Δύο κινήσεις σημαντικές πραγματοποίησε ο Αστέρας Χαλέπας Unicef με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και στη Β\’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Παίκτες του Αστέρα θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ Χανίων Γιώργος Σταμπουλής, που αποχαιρετάει μετά από χρόνια τον αγαπημένο του \”δικέφαλο\”, αλλά και ο Νίκος Κυπραίος, που αγωνιζόταν στον Άρη Βουκολιών και ήταν μέλος της ομάδας που οδήγησε τον Αστέρα στον τίτλο στα Χανιά το 2006 και στην άνοδο στη Δ\’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στον Αστέρα είναι και ο Ανδρέας Ξηράκης από τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

\”Ο Γιώργος Σταμπουλής από την ΑΕΚ Χανίων και ο επιστρέφων Νίκος Κυπραίος  είναι τα πρώτα από τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΛΕΠΑΣ εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΧ.
Με την ένταξη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών άρχισε η δημιουργία της νέας ομάδας  του Αστέρα βάσει του σχεδιασμού που έχει αποφασίσει το Δ.Σ . και ο Τάκης Ζούμπας.\”

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη συμφωνία με Αστέρα για το Σταμπουλή:

\”Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. Χανίων ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αστέρα Χαλέπας για την μεταγραφή του Γιώργου Σταμπουλή στην ομάδα του Αστέρα. Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα με υγεία και πολλές επιτυχίες.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook