Καλεσμένος της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για σήμερα ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Οι συνεργάτες της εκπομπής του είχαν ετοιμάσει ένα αφιερωματικό βίντεο, ενώ όλοι μαζί είχαν προγραμματίσει να σχολιάσουν τις ενδυματολογικές εμφανίσεις διαφόρων επώνυμων κυριών.

Εντούτοις, ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν παρευρέθηκε ποτέ στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια αυτής, Ελεονώρα Μελέτη αλλά και την ομάδα της, να δείχνουν την δυσαρέσκειά τους on camera.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός μόδιστρος έφτασε μέχρι τις εγκαταστάσεις του Star με τους φύλακες ασφαλείας να τον ρωτάνε ευγενικά σε ποια εκπομπή είναι καλεσμένος και εκείνος παρεξηγημένος (για λόγους που η αλήθεια είναι πως δεν καταλάβαμε) να αποχωρεί.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής μόδας σχολίασε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Την Μελέτη την εκτιμώ! Γι’ αυτό και είπα ναι! Όμως το να καβλαντίζουνε μαζί μου ηλίθιοι που το παίζουν έξυπνοι γκόμενοι το θεωρώ αγένεια…Και αγαπημένη μου Τζωρτζέλα θα’ ταν πιο αξιοπρεπές να επιπλήξεις τους ηλίθιους αντιεπαγγελματίες παρά εμένα με βωμολοχίες, ως καλεσμένος. Λυπάμαι», συνέχισε για να καταλήξει: «Και για να τελειώνουμε, θα’ ταν αξιοπρεπές να τιμάμε τον καλεσμένο σπίτι μας και όχι να τον βρίζουμε γιατί έτσι μας εξυπηρετεί».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook