Εκδήλωση προς τιμήν της Δημοσιογράφου της \”Νέας Τηλεόρασης\” Κατερίνας Πολύζου διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του εργατικού κέντρου Χανίων, από τον κ. Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη.

Για την κυρία Πολύζου αναφέρθηκε πρώτος ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης ο οποίος σημείωσε: \”Είμαι εδώ για να πω δυο λόγια που τα νιώθω μέσα από την πολύχρονη συνεργασία και αντιπαράθεση με την Κατερίνα όταν ήμουν υπουργός, όταν ήμουν κυβερνητικός βουλευτής, όταν ήμουν βουλευτής της αντιπολίτευσης. Πρέπει να πω ότι στο πρόσωπό της απόψε τιμούμε το δημοσιογράφο, την ίδια πρώτα, αλλά το δημοσιογράφο γενικά που ενημερώνει, παλεύει, που μέσα από το λειτούργημα του πληροφορεί την κοινωνία, αναδεικνύει θέματα, προωθεί θέματα, λύνει θέματα και ιδιαίτερα τιμούμε το δημοσιογράφο της επαρχίας. Κατάφερε να σηματοδοτήσει τα δημοσιογραφικά δρώμενα του τόπου μας, της Κρήτης γενικότερα, αλλά και πιο πέρα αν θέλετε να τα σηματοδοτήσει με τον δικό της τρόπο και να καθιερώσει την εκπομπή της. Ξέρω ότι έχει φανατικούς οπαδούς, έχει και κάμποσους εχθρούς, αυτά πάνε μαζί. Της εύχομαι να έχει δύναμη να παλεύει, οι καιροί είναι δύσκολοι και τη Δημοτική Αρχή να μην διστάζει να της κάνει την κριτική της. Καλοδεχούμενη η κριτική όλων των δημοσιογράφων γιατί είναι αρκετοί εδώ μέσα. Η καλή κριτική, η σωστή κριτική, η αντικειμενική κριτική συμβάλει…”

Τις ομιλίες συμπλήρωσαν οι Παύλος Πολυχρονάκης, Αμαλία Μπασιά, Αντώνης Χορευτάκης, Σταύρος Γκίζας, Γιώργος Αρχοντάκης, Δροσερός, Μπατάκης Χάρης, Λειψάκης Δημήτρης, Κωστας Ραϊσάκης, Αμαλία Μπασιά, Ρούλα Παυλαντωνέα, Γιώργος Παπακωσταντής, Νίκη Αποστολάκη, Νίκος Τρίκας, Ηρακλής Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Κονταξάκης, Μιχάλης Αεράκης, Αριστέα Μπουτζαλή, Αθανασάκης Αντώνης, Παπαδουλάκης Γιάννης και αρκετοί άλλοι από την κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook