Όχι μόνο κατείχε μια παράνομη καραμπίνα, αλλά την χρησιμοποίησε κατ\’επανάληψη εναντίον του αυτοκινήτου ενός 45χρονου Ηρακλειώτη.

Ο λόγος για έναν 75χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος συνελήφθη το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην οικία του 75χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) κυνηγετικό όπλο, χωρίς τον μειωτήρα του, για το οποίο ο συλληφθείς δεν τηρούσε τους όρους ασφαλείας για την φύλαξή του και
• Δεκαεννέα(19) πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 75χρονος, την 22.04.2013, την 25/26.05.2013, την 02.06.2013 και την 29.06.2013 στο Ηράκλειο, με την χρήση του ανωτέρω κυνηγετικού όπλου, προκάλεσε υλικές ζημιές, σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook