Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter επέλεξε να απαντήσει ο Βασίλειος Κωστέτσος σε όσα ειπώθηκαν για εκείνον στη «Μεσημεριανή Μελέτη» το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή τη ματαίωση της εμφάνισης του στην εκπομπή λίγη ώρα πριν την έναρξή της.

«Τη Μελέτη την εκτιμώ, γι\’ αυτό & είπα \”ναι\”.. Όμως το να καβλαντίζουνε μαζί μου ηλίθιοι που το παίζουν έξυπνοι γκόμενοι… το θεωρώ αγένεια! Και, αγαπημένη μου Τζωρτζελα, θα ήταν πιο αξιοπρεπές να επιπλήξεις τους ηλίθιους αντιεπαγγελματίες, παρά εμένα με βομωλοχίες ως καλεσμένο! Λυπάμαι!», έγραψε ο σχεδιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Kαι συνέχισε: «Και για να τελειώνουμε, θα ήταν αξιοπρεπές να τιμάμε τον καλεσμένο… σπίτι μας και όχι να τον βρίζουμε, γιατί έτσι μας εξυπηρετεί!».

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλειος Κωστέτσος έρχεται σε ρήξη με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Τον περασμένο Μάρτιο, η μεσημεριανή εκπομπή του Star είχε συνδεθεί με το ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι, ο οποίος παρουσίαζε τη δική του ενυματολογική πρόταση για την εμφάνιση των Κοza Mostra στη σκηνή της Eurovision. Τα σχόλια, όμως, του Δημήτρη Παπανώτα, που είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής τη συγκεκριμένη ημέρα, τον εκνεύρισαν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook