Με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των μελών του, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο θερινό χορό του, στο Party Restaurant Isla, στις Γούβες.

Ροταριανοί και φίλοι αντάλλαξαν ευχές για μια εποικοδομητική χρονιά, χόρεψαν και διασκέδασαν, δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσει ο Όμιλος τις δράσεις προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Τα μέλη του Ομίλου, αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι επιχειρηματίες και επιστήμονες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το έργο του Ρόταρυ, είναι έτοιμοι για μια ακόμα χρονιά να εφαρμόσουν ένα στοχευμένο πρόγραμμα προσφοράς, με σκοπό την ανακούφιση των αδύναμων συνανθρώπων μας, με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Μανόλης Φούμης, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους δωροθέτες της βραδιάς, που ήταν οι εταιρείες: Round Travel, Minoan Lines, Cosmote, Κόσμημα Πλουμή - Παραγιουδάκης, Fodele Beach Hotel, Royal Bly Resort and Spa Hotel, Milan Junior Camp, Luna travel, Peggy Sage, Οινοποιείο Λυραράκη, Εκτυπώσεις Δετοράκης, Φυσικοθεραπευτήριο Θεραπείας και Αποκατάστασης Μαλεβιζίου και Κάβα Οινοτέκα.