Την σύνθεση του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR αποφάσισαν μετά από συνάντηση που έγινε χτες το μεσημέρι και στην οποία συμμετείχαν οι Νίκος Χατζηνικολάου, Πάνος Κυριακόπουλος, Kωστής Τσιακανίκας, Μάρα Ζαχαρέα και Σταμάτης Μαλέλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ως γνωστόν, κεντρική παρουσιάστρια του νέου δελτίου ειδήσεων θα είναι η Μάρα Ζαχαρέα.

Μεταξύ των βασικών σχολιαστών, θα είναι η Κάτια Μακρή και ο Σταύρος Λυγερός, που αποτελούν και προσωπικές επιλογές του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς κάμφθηκαν τα εμπόδια που υπήρχαν στον οικονομικό κομμάτι στην περίπτωση της Κάτιας Μακρή και κάποια άλλα ζητήματα που είχε θέσει επί τάπητος ο Σταύρος Λυγερός.

Οι δυο τους θα είναι σχολιαστές και στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, που θα προβάλλεται 10 με 1 το πρωί.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα βγαίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από το γραφείο του στη Real News, όχι όμως σε καθημερινή βάση, ενώ σε ρόλο σχολιαστή θα είναι και ο Σταμάτης Μαλέλης, επίσης όχι καθημερινά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από 3 εβδομάδες , η εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε αποκαλύψει πρώτη ότι ο Σταμάτης Μαλέλης θα είναι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε ρόλο σχολιαστή.

Το γεγονός ότι έκλεισε η σύνθεση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες με κυριότερη, το ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές στα μικρότερα δελτία ειδήσεων.

Στη σύσκεψη πάρθηκε από κοινού η απόφαση ότι οι διακοπές θα τελειώσουν στις 20 Αυγούστου, όπου θα είναι όλοι πίσω στις θέσεις τους.

parapolitika.gr