Ο Γκρεγκουάρ Ανιάγκμπε αποτελεί την επόμενη κίνηση για τον Κισσαμικό.

Οι "γαλανόλευκοι" ανακοίνωσαν την επανένταξη του Καμερουνέζου επιθετικού στο ρόστερ της ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του.

Ο "Γρηγόρης" λόγω μη συμμετοχής ξένων στη Δ' Εθνική δεν αγωνίστηκε καθόλου την περσινή σεζόν, αλλά συμμετείχε για αρκετό καιρό στις προπονήσεις του Α.Ο. Χανιά, του οποίου τη φανέλα δεν κατάφερε να φορέσει αφού δεν εξασφάλισε ακόμα την ελληνική υπηκοότητα.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Επιστροφή Γκρεγκουάρ Ανιάγκμπε

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την επανένταξη στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Γκρεγκουάρ Ανιάγκμπε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο λόγω της μη συμμετοχής ξένων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρνάω μετά από ένα χρόνο στην ομάδα με την οποία πετύχαμε τόσα πολλά πριν δύο χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στη Γ’ Εθνική. Θα δώσω ό,τι μπορώ και με την εμπειρία που διαθέτω όλα αυτά τα χρόνια από την παρουσία μου στο ποδόσφαιρο θέλω να βοηθήσω την ομάδα ώστε να γευτούμε νέες χαρές».

Λευτέρης Αντωνακάκης