Για τα επιχειρηματικά δάνεια και για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν βουλευτές του νομού.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Σενετάκης τάχθηκε υπέρ της προσπάθειας που γίνεται και αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένα πλαίσιο το οποίο θα στηρίζει τις επιχειρήσεις και γενικότερα την επιχειρηματικότητα.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Σενετάκης πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση:

\”Ολοι γνωρίζουμε πως η προσπάθεια για επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η ανάγκη για γενικότερη εξεύρεση λύσεων είναι πολύ σημαντικές. Βήματα έχουν αρχίσει να γίνονται και θα συνεχίσουν ώστε να φθάσουμε σε επιθυμητά αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας στηρίζουμε την κίνηση που με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου έχουν αναλάβει οι φορείς του νομού, όπως και θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε κάθε δράση που έχει ως στόχο τη βελτίωση της κατάστασης. Θα χαρούμε το Ηράκλειο και η πρωτοβουλία που ξεκίνησε να αποτελέσει την αφετηρία για την επίλυση του προβλήματος\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook