Η 20χρονη Laxmi Yadav πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την κρατά παγιδευμένη μέσα σε ένα παιδικό κορμί. Το σώμα της έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από τότε που ήταν πέντε ετών ενώ το βάρος της είναι μόλις 20 κιλά.

Οι γονείς της στο Νέο Δελχί όπου κατοικούν δεν μπορούσαν να της παρέχουν τα χρήματα που χρειάζονται για την αποκατάσταση του ορμονολογικού της προβλήματος αφού είχαν δώσει όλες τους τις οικονομίες προκειμένου να βοηθήσουν στη θεραπεία του μεγαλύτερου γιου τους που πάσχει από το ίδιο νόσημα.

Η «μικρή» Laxmi φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της στο δρόμο αφού στη χώρα της, την Ινδία είναι πολύ διαδεδομένη η απαγωγή μικρών κοριτσιών.
Τώρα χάρη στη μεγαλύτερη αδερφή της κατάφερε να βρει δουλειά σε ένα μαγαζί παπουτσιών και να κερδίζει 55 ευρώ το μήνα προκειμένου να αρχίσει η ίδια να μαζεύει χρήματα για τη θεραπεία της.

Ένας γιατρός στο νοσοκομείο του Νέου Δελχί, δήλωσε πως θα προσπαθήσει να χορηγήσει την απαραίτητη ορμόνη στη νεαρή κοπέλα αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί για αποτελέσματα αφού έχει ξεπεράσει την ηλικία των 16 ετών.

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook