Γυρίστε την Ευρώπη, πληρώνοντας από 10 έως 20 ευρώ τη βραδιά και μένοντας στους καλύτερους νεανικούς πολυτελείς ξενώνες των μεγαλύτερων πόλεων!

Πολλά από τα σημερινά hostels, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα πολυτελή ξενοδοχεία. Βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, έχουν πρωτότυπο, μοντέρνο σχεδιασμό, σερβίρουν το πρωινό τους όλη την ημέρα και διαθέτουν απίθανα μπαρ!

UHostels, Μαδρίτη

Για όσους από εσάς πιστεύετε ακόμα ότι τα hostels εκτός από οικονομική λύση είναι και η λιγότερο άνετη, έρχονται νέα δεδομένα να σας αλλάξουν τη γνώμη.

Ο ξενώνας UHostels στη Μαδρίτη είναι ένας νεανικός, χαρούμενος και χαλαρωτικός χώρος με όλες τις ανέσεις που θα σας πρόσφερε και ένα κανονικό ξενοδοχείο.

\"\"

\"\"

Το κτίριο είναι χτισμένο στην κεντρική οδό Calle Sagasta σε ένα κατά τ ‘άλλα παραδοσιακό κτίσμα, που στο εσωτερικό του έχει δεχθεί μια πλήρη ανακαίνιση. Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, ο κάθε όροφος έχει το δικό του ξεχωριστό χρωματικό μοτίβο. Οι κουκέτες στα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο ευρύχωρες από ότι συνηθίζεται στους περισσότερους νεανικούς ξενώνες, ενώ δεν λείπουν οι αποθηκευτικοί χώροι για τα προσωπικά σας αντικείμενα.

\"\"

Τα δωμάτια μοιράζονται σε 5 ορόφους και θα βρείτε από δωμάτια για 6,8 ή 12 άτομα μέχρι και οικογενειακά και δίκλινες σουίτες με το δικό τους μπάνιο. Υπάρχουν επίσης και δωμάτια μόνο για κορίτσια ή μόνο για αγόρια.

\"\"

Οι μοντέρνοι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν εστιατόριο και καφετέρια για πρωινό, δωμάτιο βιβλιοθήκης και αίθουσα με home cinema για την απόλυτη εμπειρία σινεμά. Η ταράτσα του κτιρίου προσφέρεται για ηλιοθεραπεία και χαλαρό ποτάκι.

\"\"

\"\"

Το βασικό πρωινό παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει γάλα ή χυμό πορτοκάλι και δύο φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα ενώ θα σας δώσουν επίσης δωρεάν σεντόνια αλλά και έναν οδηγό της πόλης. Οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ το άτομο.

newspost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook