Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Chania Basketball Camp με πρωτοβουλία των διεθνών καλαθοσφαιριστών Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μανώλη Παπαμακάριου και Γιώργου Καλαϊτζή.
Με την παρουσία τους τίμησαν το camp την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του ο νταμπλούχος προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: \”Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Τα παιδιά σου δίνουν χαμόγελο και ελπίδα. Τα παιδιά θα πάνε  μπροστά τη χώρα μας όπως την καταντήσαμε και εμείς πρέπει να τους δώσουμε εμπειρία, ώστε να κάνουν, όσο γίνεται λιγότερα λάθη.  Δύο ελληνικά πράγματα είναι ανταγωνιστικά στον κόσμο, η ναυτιλία και το μπάσκετ. Το μπάσκετ γιατί έχει τεχνογνωσία, ταιριάζει στον Έλληνα.

Τα παιδιά εδώ στο Chania Basketball Camp έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Τα Χανιά είναι τυχερά που αυτά τα τρία παιδιά, με εμπειρία, διδάσκουν τα παιδιά και τους μεταφέρουν την τεχνογνωσία. Θα είναι έξυπνο για την πόλη να αξιοποιήσει αυτή την τεχνογνωσία.\”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: \”Χρειάζεται προσπάθεια από τα παιδιά, αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στα Χανιά. Είναι καλό γιατί στα Χανιά υπάρχουν οι υποδομές, ένα υπέροχο κλειστό γυμναστήριο.. Πρέπει να υπάρχουν παιδιά και παράγοντες να επενδύσουν σε μια προσπάθεια που θα ανεβάσει το επίπεδο του μπάσκετ της πόλης.

Σε ότι αφορά εμένα, το μέλλον μου λέει να είμαι 100% έτοιμος. Το Σεπτέμβριο θα είμαι απόλυτα έτοιμος ώστε να μπορώ να ακολουθήσω προετοιμασία ομάδας και τότε θα συζητήσουμε που θα καταλήξουμε.\”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ CHANIA BASKETBALL CAMP): \”Απεριόριστη χαρά. Ελπίζω τα παιδιά να το διασκέδασαν. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε 110 συμμετοχές. Είναι κάτι τρομερό για μας, να συμβεί αυτό σε τόσο λίγο χρόνο. Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.\”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ CHANIA BASKETBALL CAMP): \”Έχουμε πλέον την υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Είμαστε και εμεί πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για αυτό που έγινε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι και φυσικά θα είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους των Χανίων που ασχολούνται με το μπάσκετ.\”
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ CHANIA BASKETBALL CAMP):  \”Εμείς δώσαμε την αγάπη μας και το μεράκι μας να μεταδώσουμε κάποια σημαντικά πράγματα, στα παιδιά των Χανίων. Νομίζω ότι και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ θετικά και από τους γονείς και από τα παιδιά και υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις ώστε αυτή πρωτοβουλία να γίνει θεσμός στην πόλη.\”
ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΥΛΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡ.ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Ο.ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ): \”Να καλέσω όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ, να πλαισιώσουν την επιτροπή του Κύδωνα , ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό για τα Χανιά, στο άθλημα του μπάσκετ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook