Περιοδείες ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να λιώσει τους εσωκομματικούς πάγους που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στην Ιπποκράτους και την βάση του κινήματος τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες θα αρχίσει τις περιοδείες του από την Κρήτη, όπου εντοπίζονται και οι μεγαλύτερες εσωτερικές δυσκολίες, με ένα τριήμερο ταξίδι στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνης.

Το ΠΑΣΟΚ έχει εκλέξει έναν μόνο βουλευτή στην Κρήτη και ο κ. Βενιζέλος συνεπικουρούμενος από τον ντόπιο γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη θα επιδιώξει να αναθερμάνει τις σχέσεις του κινήματος με την άλλοτε \”καταπράσινο\” νησί στο οποίο όμως τον τελευταίο χρόνο έχει πατήσει ισχυρό πόδι ο ΣΥΡΙΖΑ….

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Βενιζέλου στην Κρήτη εκκρεμεί από τον περασμένο χειμώνα καθώς το ταξίδι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο αναβλήθηκε λόγω μίας ξαφνικής του αδιαθεσίας που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι περιοδείες θα συνεχιστούν αφού ούτως ή άλλως από τον Σεπτέμβριο η χώρα θα κινείται σε προεκλογική τροχιά λόγω της διπλής αναμέτρησης ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Βενιζέλος είπε προχθές στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ότι υπάρχει δέσμευση των δύο κυβερνητικών εταίρων να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, όμως πάντα στις πίσω σκέψεις του έχει ανοιχτή την πιθανότητα λόγω κάποιας απρόβλεπτης σήμερα εξέλιξης να στηθούν κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες να κλείσει και τις εσωκομματικές εκκρεμότητες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τον νέο πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και να ορίσει τους νέους υπευθύνους των τομέων στο ΠΑΣΟΚ.

Χθες το μεσημέρι έγινε στο ΠΑΣΟΚ σύσκεψη με δημάρχους και άλλους αυτοδιοικητικούς παρουσία του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου και του υπεύθυνου για την παρακολούθηση κυβερνητικού έργου Χρήστου Πρωτόπαπα με αντικείμενο, τι άλλο;

Τις ανησυχίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κινητικότητα και τις απολύσεις. Για τους σχολικούς φύλακες το ΠΑΣΟΚ δεν εμφανίστηκε καθησυχαστικό. Αντιθέτως για την δημοτική αστυνομία παρέσχε διαβεβαιώσεις ότι θα απορροφηθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

newpost.gr/Άρτεμις Παραδείσου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook