Η νέα γενιά του Renault Twingo «έρχεται» στα τέλη του 2014 και αναμένεται να υιοθετήσει αρκετά δυναμικά στοιχεία σε επίπεδο σχεδίασης.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες, η σχεδίαση του μοντέλου θα βασιστεί στο πρωτότυπο μοντέλο που παρουσίασε η Renault το προηγούμενο διάστημα, το TwinRun, με έντονες καμπύλες σε όλο το αμάξωμα.

Στο εμπρόσθιο τμήμα κυριαρχούν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα και οι προβολείς, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα.

Ανάλογη μοντέρνα εικόνα παρουσιάζει και το πίσω τμήμα, όπου τις εντυπώσεις κλέβει η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια του πίσω παρμπρίζ.

\"\"

Το νέο γαλλικό μοντέλο θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά σύνολα και πάτωμα με την επόμενη γενιά του Smart, με το οποίο εξελίσσονται από κοινού.

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για την γκάμα κινητήρων του μοντέλου, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαια ότι ένα από τα μηχανικά θα είναι και το 0,9 TCe μοτέρ.

Τέλος, το νέο Renault Twingo αναμένεται να παραχθεί σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις, καθώς η γαλλική εταιρεία επιθυμεί να διευρύνει την γκάμα του μοντέλου.

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook