Μπροστά και με διαφορά είναι η COSMOTE σε ό,τι αφορά την τεχνολογική εξέλιξη και ποιότητα του δικτύου της.

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς, καθώς η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της COSMOTE ανέρχεται σε 46%, λίγους μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Με τις υπηρεσίες 4G να είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί άλλοι δημοφιλείς προορισμοί), το δίκτυο 4G της COSMOTE προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα, ενώ οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet.

Η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη νέα σελίδα 4G στο site της COSMOTE: http://bit.ly/123Hh8S. Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους της συνδρομητές της με συσκευές 4G να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13.

Τις απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει το COSMOTE 4G παρουσιάζει η νέα καμπάνια της εταιρείας που είναι ήδη στον αέρα. Τα νέα τηλεοπτικά σποτ είναι διαθέσιμα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube (http://www.youtube.com/user/Cosmote).

Δείτε και εδώ το διαφημιστικό "Ελληνίδα Μάνα":Ενισχύοντας σταθερά το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η COSMOTE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της για προηγμένη, ποιοτική επικοινωνία και εδραιώνει την τεχνολογική της υπεροχή.