Τα πτώμα του 42χρονου Brandon Beaver είχε βρεθεί πριν από περίπου δύο μήνες κοντά σε παραλία του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ. Τότε οι αρχές είχαν εκτιμήσει ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος σέρφερ από καρχαρίες.

Σύμφωνα όμως με τα αποτελέσματα της νεκροψία, ο 42χρονος σέρφερ αυτοκτόνησε και είχε πεθάνει προτού του επιτεθούν οι καρχαρίες.

Το άψυχο και γεμάτο δαγκωματιές πτώμα του Beaver είχε βρεθεί τον περασμένο Μάιο στην ακτή La Jolla, στην Καλιφόρνια.

Η αρραβωνιαστικιά του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές, όταν εκείνος δεν επέστρεψε από την παραλία όπου είχε πάει να κάενι σερφ, γράφει δημοσίευμα της Daily Mail.

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 30 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ περίεργο. Να αποφασίσεις να αυτοκτονήσεις ενώ είσαι μέσα στο νερό» είπε ο ναυαγοσώστης John Everhart στο τηλεοπτικό δίκτυο KSWB-TV.

«Τον είδα να κάνει κουπί με τα χέρια του προς τα βαθιά. Ήταν μόνος του. Υπήρχαν πολύ λίγοι ακόμη μέσα στο νερό» είπε ένας άλλος σέρφερ που τον είχε δει την 9η Μαΐου.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από επίθεση καρχαρία. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα ζώα του επιτέθηκαν αφού είχε προηγηθεί πνιγμός» ανέφερε ο ιατροδικαστής.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook