Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Επισκοπή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόζινταρ Τάντιτς, που έπαιξε πέρσι στη Νίκη Βόλου.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ρεθύμνου διάρκειας ενός χρόνου και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει.
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Bozidar Tadic. Ο Σέρβος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1 χρόνο».

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1983, είναι Σέρβος και αγωνίζεται σε θέση πλάγιου μέσου και, πλάγιου εξτρέμ, έχει ύψος 1.78 και βάρος 68 κιλά, είναι γρήγορος και έχει καλή ντρίπλα. Την σεζόν 2012-13 έπαιξε στην Νίκη Βόλου στο πρωταθλήματος της Football League (30 συμμετοχές, 3 γκολ). Ο 30χρονος Τάντιτς είναι αρκετά χρόνια στην χώρα μας, (η σύζυγός του είναι Ελληνίδα, από τις Σέρρες).

Προηγούμενες ομάδες:

1990-98 Λόσνιτσα
1998-06 Όμπιλιτς
2006-10α Πανσερραϊκός
2010β ΟΦΗ
2011α Βέροια 
2011βΠανσερραϊκός
2012-13 Νίκη Βόλου
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας δήλωσε: \”Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας και από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης τους για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα γνωρίζω ότι δουλεύει σωστά και είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να πρόσφορο όσο μπορώ περισσότερο ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο κόσμος μας. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και εύχομαι να πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και μπορέσω να μείνω και άλλα χρόνια στην Επισκοπή.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook