Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από του υπουργείο Εσωτερικών όταν τα ΜΑΤ έσπρωξαν και χτύπησαν στο κεφάλι τον πρώην δήμαρχο Καισαριανός Σπύρο Τζόκα καθώς τον πέρασαν για διαδηλωτή.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Κλαυθμώνος η συνάντηση των μελών της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δύο μέλη της ΚΕΔΕ, ο Σπύρος Τζόκας,πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής και επικεφαλής της παράταξης "Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής" και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης έφτασαν στην Κλαυθμώνος μαζί με τους διαδηλωτές της ΠΟΕ ΟΤΑ και ζήτησαν να μπουν μέσα στο κτίριο προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνάντηση.

Οι άνδρες των ΜΑΤ ωστόσο επί 20 λεπτά δεν τους άφηναν να περάσουν καθώς δεν τους πιστευαν. Τότε ο κύριος Τζόκας τηλεφώνησε στον προεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη, ο οποίος κατέβηκε στην είσοδο του Υπουργείου και ζήτησε να επιτραπεί η εισοδος στους κυρίους Τζόκα και Ιωακειμίδη.

Τη στιγμή εκείνη, οι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να σπρώχνουν οι διαδηλωτες με αποτέλεσμα να σπρώξουν και τον κύριο Τζόκα ο οποίος χτύπησε σε κάγκελα και άνοιξε το κεφάλι του.
iefimerida.gr