Σε άλλο επίπεδο περνάνε πλέον οι σχέσεις των τοπικών σωματείων των Νεροκούρου, του Ηρακλή και του Φωστήρα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο "Ήρα" απορρόφησε την ακαδημία του συλλόγου των Αγίων Σαράντα και πλέον όσον αφορά τα τμήματα υποδομής οι δυο ομάδες θα συμπορεύονται από εδώ και στο εξής. 

Υπεύθυνος της Ακαδημίας θα είναι ο Γιάννης Γιουμπάκης, που θα είναι και προπονητής μαζί με τους Παναγιώτη Παλαθούρα και Γιάννη Παπαδάκη.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του Α.Ο ΗΡΑΚΛΗ Νεροκούρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως ότι το Δ.Σ του ΦΩΣΤΗΡΑ Αγ.Σαράντα, αποδέχθηκε την πρόταση που του καταθέσαμε, περί απορρόφησης των ακαδημιών του από τις Ακαδημίες της ομάδας μας.
Η συγχώνευση αυτή, υλοποιείται με γνώμονα το κοινό συμφέρον και των δύο σωματείων ενώ σκοπός της είναι η δημιουργία οργανωμένων Ακαδημιών, οι οποίες θα κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα, με απώτερο στόχο την προβολή του χωριού μας. 
Στη νέα αυτή οργάνωση των Ακαδημιών του Α.Ο Ηρακλή, υπεύθυνος Ακαδημιών ορίστηκε ο κος Βλαχάκης Δημήτρης με αναπληρωτή υπεύθυνο & ταμία τον κο Βαγιωνάκη Ματθαίο ενώ υπεύθυνος Τεχνικού τμήματος Ακαδημιών αναλαμβάνει ο κος Γιουμπάκης Ιωάννης. Προπονητές μαζί με τον κο Γιουμπάκη θα είναι ο κος Παλαθούρας Παναγιώτης και ο κος Παπαδάκης Ιωάννης."Λευτέρης Αντωνακάκης