Για τα παραπανίσια κιλά της και την αδυναμία της στα γλυκά μίλησε η -καλλίγραμμη πλέον- Θωμαή Απέργη στο περιοδικό People.

«Τα κιλά μου ήταν πάντα παραπάνω από το κανονικό βάρος. Έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Μεγαλώνοντας και ειδικά την περίοδο των σπουδών μου, άρχισα σταδιακά να χάνω κιλά. Πάντως, εξακολουθώ να έχω άγχος για τα κιλά μου, γιατί το τελευταίο διάστημα έχασα μεν πέντε, αλλά όχι με σωστό τρόπο, αφού έτρωγα μόνο ένα φρούτο, τόνο σε νερό, μια σαλάτα χωρίς λάδι.

Γενικά έχω μεγάλο άγχος με το βάρος μου και προσέχω πολύ. Αγχώνομαι ακόμα και για την κυτταρίτιδα και νιώθω ενοχές που τους τελευταίους μήνες δεν γυμνάζομαι». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό People η ταλαντούχα Θωμαή Απέργη που εντυπωσιάζει τόσο με την φωνή της όσο και το καλογυμνασμένο σώμα της.

\"\"

Όσον αφορά αυτούς που σχολίασαν αρνητικά τις εμφανίσεις της στο Your Face Sounds Familiar, δήλωσε «Όσοι με σχολίαζαν αρνητικά μπορεί να μην έχουν δει ποτέ τη δουλειά μου. Δεν έλαβαν υπόψη τους πως είμαι μια νεαρή κοπέλα που τώρα ξεκινάω και αυτή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να αποκτήσω γερό στομάχι. Δεν έχω ταλέντο στη διπλωματία και ούτε θέλω να αποκτήσω».

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook